girl.png

Welkom

Van uitvoering tot sales of management

 

TMF-Techniek is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel op de Nederlandse en  Belgische arbeidsmarkt. Ons klantenbestand bestaat voor een groot gedeelte uit midden- en kleinbedrijven, maar ook (multi)nationals en overheidsinstellingen voorzien wij met hetzelfde enthousiasme van het beste personeel. Wij bemiddelen goed gekwalificeerd technisch personeel op elk niveau, van uitvoering tot sales en management.

Voor onze opdrachtgevers in de technische branche geldt dat wij altijd met een passende maatwerkoplossing komen voor het invullen van uw technische vacature. Dit doen wij door een open communicatie en korte lijnen en onze jarenlange ervaring en expertise in arbeidsbemiddeling.

Wij werken nauw samen met een betrouwbare gecertificeerde backoffice, waardoor wij voldoen aan de strengste uitzendbranche normen. Uiteraard is onze backoffice ABU lid, conformeren zij zich aan de NEN 4400-1 norm, beschikken zij over recente WKA verklaringen en kunt u als klant gebruik maken van de G-rekening. 

Door deze unieke samenwerking kan TMF-Techniek zich volledig richten op haar core business.. namelijk;

Een snelle en flexibele bemiddeling tussen de beste professionals en werkgevers. 

Dit alles maakt TMF-Techniek een zeer platte organisatie met een uitgebreide professionele dienstverlening.