Schrijf je direct in
Voornaam
Achternaam
E-mail
  Versturen

TMF-Techniek is gespecialiseerd in het bemiddelen van bevoegd en bekwame technici, dit doen wij op verschillende opleidingsniveas in diverse branches, waaronder; productie, (maak)industrie, assemblage, en de agrarische sector. Tmf-Techniek is bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers, brengt deze bij elkaar en zorgt voor de totale begeleiding.

Flexibiliteit is onze kracht

TMF-Techniek kan snel schakelen bij een plotselinge vraag naar technische professionals. Wij hebben een zeer praktijkgerichte aanpak en voelen goed aan wat er op de werkvloer speelt, hoeveel krachten er nodig zijn voor een bepaalde klus en voor welke periode.

Eerlijk zaken doen

TMF-Techniek bemiddelt op een eerlijke manier, persoonlijk en met respect voor werkgever en werknemer. Afspraak = Afspraak. Uit eigen ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat u alle zorgen ontnomen wordt en dat u moet kunnen vertrouwen op een flexibele partner. TMF-Techniek is deze betrokken partner die op zeer verfrissende wijze ingaat op uw behoefte. Vraag en aanbod naadloos op elkaar laten aansluiten… dat is ons werk. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat wij als team met grote inzet en persoonlijke verantwoordelijkheid garant staan voor een snelle en flexibele levering van de beste technici.

Menselijk kapitaal

Onze technici zijn zorgvuldig door ons geworven, geselecteerd en gescreend. Zij staan bekend om hun uitstekende arbeidsmoraal en motivatie. Er wordt gekeken naar zaken als vakbekwaamheid, werkervaring, diploma’s, communicatieve en sociale vaardigheden en uitstraling. Al deze aspecten wegen mee in het vinden van de juiste match. Werkgevers die op zoek zijn naar de beste kandidaten worden, indien gewenst, op maat in dit proces betrokken.

Persoonlijk contact

TMF-Techniek is sterk in het aangaan van langdurige relaties met haar klanten door middel van het creëren van een persoonlijke band. Wij komen altijd eerst een kijkje bij u nemen voordat wij kandidaten bij u inzetten. Zo weten we zeker dat we niet alleen op papier, maar ook een persoonlijk goede match voor u maken. Ook na de start van een samenwerking blijven wij regelmatig langskomen om in te spelen op uw behoefte om op die manier eventuele knelpunten tot een minimum te beperken. In de afgelopen jaren is gebleken dat werkgevers die eenmaal met ons hebben kennisgemaakt, steeds weer bij ons terugkomen.