Schrijf je direct in
Voornaam
Achternaam
E-mail
  Versturen

Over TMF-Techniek

TMF-Techniek is gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel van MBO+, HBO en WO niveau.

Of u nu een Mig/Mag Lasser zoekt voor uw productieafdeling of een Lead Engineer Werktuigbouwkunde voor uw bedrijfsbureau of een interim voor uw managementteam... TMF-Techniek heeft de juiste kanalen om uw technische vacatures in te vullen. Voor vacatures op LBO of MBO niveau kunt u terecht bij TMF-Jobs. http://www.tmf-jobs.nl.
 

Onze klanten kunnen van ons op aan!

TMF-Techniek heeft de kennis in huis. Wij hebben een netwerk van actieve vakmensen in diverse disciplines. Hierdoor zijn wij in staat de juiste personen voor uw organisatie te faciliteren. Bij TMF-Techniek geldt afspraak =  afspraak. Wij onderscheiden ons in de markt door concrete afspraken te maken met onze klanten, en deze altijd te vervullen. Hierdoor bereiken wij een hoog serviceniveau.

Heeft u een specialistische tak binnen de technische wereld? Lukt het u niet om de juiste kandidaten te vinden voor uw technische vacature? Dan bieden wij een maatwerkoplossing in samenspraak met u. Werven, opleiden en meedenken in de huidige HR processen bij uw bedrijf zien wij als onze missie.

Wat onderscheidt ons van onze collega’s

Uiteraard zijn wij in vele opzichten gelijkwaardig aan de tientallen bureaus die u dagelijks benaderen. Net als hen voldoen wij aan alle strenge eisen die gelden in de uitzendbranche en zijn wij in het bezit van de nodige certificaten hiervoor. Toch hebben wij ten opzichte van de vele andere bureaus een aantal zaken in huis die  maken dat wij uniek - wij durven zelfs te stellen beter - zijn. …

Met TMF-Techniek helpen wij u om de beste kandidaten te vinden voor al uw technische vacatures. Wij onderscheiden ons dus van andere bureaus en doen dat onder andere op de volgende manieren.